Skip to content

Kylie Minogue va aparea in format digital intr-un musical. Spectacolul e bazat pe muzica celor care i-au compus si ei hiturile, dar si lui Rick Astley si Jason Donovan, vedete ale anilor 80-90

Kylie Minogue va face un pas inapoi in timp pentru un nou musical cu melodiile lui Stock Aitken Waterman, care au propulsat-o in topurile de succes la sfarsitul anilor 1980.

Cantareata va interpreta un „personaj special creat” in spectacolul care e creat din piesele celor 3 compozitori cu care a lucrat in cariera

Artista australiana, care are 55 de ani si se bucura in prezent de un succes de vara cu piesa Padam Padam, va „aparea digital” pe tot parcursul turneului spectacolului, interpretand ceea ce este descris ca fiind „un personaj special creat, unic pentru musical”.

I Should Be So Lucky: Muzicalul Stock Aitken Waterman este scris si regizat de Debbie Isitt, a carei serie de filme Nativity! a inspirat, de asemenea, un musical de teatru. Spectacolul foloseste mai mult de 25 de numere create de trioul de compozitori si producatori Mike Stock, Matt Aitken si Pete Waterman, inclusiv melodia care da titlul spectacolului, din 1987, care i-a adus lui Minogue primul ei hit nr. 1 in Marea Britanie.

Musicalul – pe care Minogue l-a descris ca fiind „convingator, amuzant si sincer” – contine, de asemenea, melodii inregistrate de Jason Donovan (Too Many Broken Hearts), Rick Astley (Never Gonna Give You Up) si Bananarama (Love in the First Degree). Povestea sa se invarte in jurul unui cuplu tanar, interpretat de Lucie-Mae Sumner si Billy Roberts, ale carui planuri de a se casatori sunt deraiate. Coregraful este Jason Gilkison, directorul de creatie al emisiunii Strictly Come Dancing. Spectacolul va avea premiera la Opera din Manchester pe 2 noiembrie, inainte de a porni intr-un turneu care se va incheia la Aberdeen pe 4 mai.

„Am fost abordati de multe ori de-a lungul anilor pentru a autoriza un musical folosind cantecele din catalogul Stock Aitken Waterman si am rezistat intotdeauna, pana acum”, a declarat Mike Stock. „Ceea ce au creat Debbie, Jason si echipa din spatele spectacolului este o calatorie cu adevarat originala , ca un rollercoaster prin hiturile noastre.”

Citește în continuare