Skip to content

Kylie Minogue si Jason Donovan reuniti – Especially For You s-a auzit din nou pe scena Radio 2 Live in Hyde Park

  • envelope icon

Kylie Minogue si Jason Donovan au jucat impreuna in serialul australian “Neightbours”, insa pe plan muzical succesul a venit in 1988, atunci cand cei doi au lansat hitul “Especially For You”. Dupa atatia ani, fanii celor doi artisti au avut parte de un moment special duminica, 9 septembrie 2018, la festivalul anual BBC Radio 2, Din Hyde Park, Londra.

Ceea ce a inceput ca un simplu cantec cunoscut, interpretat de Kylie Minogue acompaniata de corul ei gospel, s-a transformat in recrearea unui moment savurat de publicul format din peste 40.000 de fani.

Dupa cateva minute de la inceperea cantecului, Kylie a spus ca are nevoie de un partener de dans, asa ca pe scena a aparut chiar Jason Donovan. Un moment neplanificat, a marturisit artistul pe un cont de socializare, care si pe el l-a luat prin surprindere. Venit in Hype Park pur si simplu pentru a-si incuraja prietena, Donovan a ajuns pe scena, dansand si cantand din nou melodia lansata pe 28 noiembrie 1988. E drept, in prim plan a fost Kylie, insa publicul, dar si cei doi au fost impresionati de aceasta reintalnire.

Donovan nu a fost singurul invitat surpriza din cadrul concertului lui Kylie. Duminica seara, ea l-a mai avut alaturi si pe Rick Astley. Cei doi au cantat impreuna “Never Gonna Give You Up”, dar si hitul “Kids”, Atley “luandu-i locul” in acest caz lui Robbie Williams.

Iata mai jos momentul din Hyde Park, atunci cand “Especially For You” s-a auzit din nou, dupa atatia ani, in aceeasi interpretare Kylie Minogue-Jason Donovan.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *