Skip to content

La Chica, Frida Kahlo a pop-ului electronic canta din nou in Romania. In acest week end o ascultati  in varianta electro la Club Control, Bucuresti si la Iasi, la Acaju Cafe

 La Chica, o cantareata semi-saman, semi-magician care imbina armonii intr-un gen electro magnetizant revine in tara noastra la un an de la prima ei vizita.

Institutul Francez din Romania a invitat-o din nou vineri, 3 februarie, 21h, la Iasi, la Acaju Cafe si sambata, 4 februarie, 20h, la Club Control din Bucuresti.

Cu tata francez si mama venezueleana, Sophie Fustec aka La Chica a crescut intre Franta si Venezuela. A studiat pianul la Conservator si a acompaniat mari artisti precum Yael Naim, Christophe Maé sau Pauline Croze. Primul album Cambio a aparut in 2019, urmat de La Loba in 2021, dedicat fratelui sau, un opus intim, sincer, impregnat de magie si de ritual, in care artista construieste sonoritati inedite doar din sunetul pianului si al vocii sale. In contextul actual cand totul este aseptizat, cand ponderea retelelor sociale cere o perfectiune iluzorie, La Chica transmite emotiile intr-o maniera libera si autentica.

Considerata o Frida Kahlo a pop-ului electronic, prin muzica ei, La Chica reuneste doua lumi, America Latina si Franta, mai precis Parisul si cartierul parizian Belleville, intr-un colaj de texturi si sunete, prin care Sophie pastreaza muzica traditionala cu care a crescut pentru a-i adauga influente moderne.

Cel mai recent videoclip al ei poate fi urmarit mai jos.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si eventim.ro

Citește în continuare