Skip to content

La multi ani, Akon!

Akon schimba astazi prefixul si implineste varsta de 40 de ani.Printre sarbatoritii de azi de mai afla Martin Lawrence (48 ani) si John Cyer (48 ani) din Two and a Half Men.

Aliaune Damala Badara Akon Thiam, sau mai pe scurt Akon, este un cantaret senegalez de muzica R&B. A intrat in peisajul muzical in 2004, atunci cand a lansat albumul Trouble de pe care merita sa amintim piesele Locked Up, Lonely sau Belly Dancer.

A urmat apoi in 2006 albumul Konvicted, cel mai bun material al sau de pana acum, pentru care a primit si trei nominalizari la premiile Grammy. De pe acest album au aparut single-urile Smack That impreuna cu Eminem, I wanna love you, cu Snoop Dogg, Don\’t Matter, Put the blame on me si I Can\’t wait.

In 2008 a aparut Freedom, iar de pe acest album au aparut single-urile Right Now (Na Na) si Beautiful. In prezent lucreaza la cel de-al 4-lea album al sau ce se va numi Stadium si va fi lansat anul acesta

Akon este cunoscut si pentru colaborarile sale cu Eminem, Michael Jackson, Lady Gaga, Snoop Dogg, David Guetta, Lil Wayne, Young Jeezy, T-Pain si DJ Khaled.

 

Citește în continuare