Skip to content

La multi ani Chloe Moretz!

Talentata pustoaica Chloe Moretz implineste astazi 14 ani! Trebuie sa recunoastem ca pentru varsta ei are in portofoliu niste filme care ar face gelos orice actor cu vechime de la Hollywood. A debutat in cinematografie la varsta de 6 ani in drama Heart of the Beholder. Au urmat o multime de roluri in filme si seriale mai mult sau mai putin celebre.

Cu toate ca are un chip destul de inocent, a fost distribuita intr-o multime de filme horror si thrillere unde nu s-a descurcat deloc rau – The Amityville Horror, Room 6, Wicked Little Things, Hallowed Ground, The Eye, Not Forgotten .

Viitorul se anunta cat se poate de promitator pentru ea –2 filme aflate in post productie, dintre care unul semnat de Martin Scorsese (Hugo Cabret), inca 3 aflate in pre-productie.

Asa cum va povesteam acum ceva vreme se pare ca tot ea va intrepreta si rolul ciudatei fetite gotice, Emily the strange.

Cele mai bune roluri de pana acum raman totusi urmatoarele trei:

Kick Ass
In parodia cu supereroi regizata de Matthew Vaughn, Chloe este Mindy/Hit-Girl, fetita rea care lupta impotriva raufacatorilor si care nu se sfieste sa injure, si bate tot ce ii iese in cale.
Interpretatea ei este absolut fantastica, la fel ca si filmul de altfel. L-ati vazut, sper:).

Let me in

Prin interpretarea din Let me in, Chloe iti intra direct in suflet.
Rolul este extrem de dificil si necesita in aceeasi masura o doza de inoncenta dar si maturitate. Aici este Abby, fetita-vampir, care descopera ce inseamana cu adevarat prietenia.
Chiar daca filmul nu se ridica la nivelul originalului, nu trebuie sub nicio forma ratat.

500 days of summer

In aceasta comedia romantica, Chloe apare in rol de sora mai mica (dar cateodata mai matura in gandire) a protagonistului, care este indragostit pana peste cap de o fata care nu crede in iubire.

Ii prevad o cariera de succes. Voi ce credeti?

Citește în continuare