Skip to content

Lady Gaga alearga goala pe camp (video NSFW)

Lady Gaga alearga goala pe camp in cel mai nou videoclip postat online. Artista face mai multe lucruri ciudate si artistice reusind sa socheze din nou.

De fiecare data cand ti se pare ca Lady Gaga le-a facut pe toate, mai apare cate o inregistrare video sau o fotografie care te lasa cu gura masca. Artista a declarat in numeroase randuri ca este un master in the art of fame – un maestru in arta faimei, stie cum sa atraga atentia asupra anumitor parti din viata ei astfel incat lasa in intuneric viata personala, familiala sau alte lucruri pe care presa ar vrea sa le afle. 

Pentru albumul ARTPOP si pentru a castiga multa credibilitate artistica in curentul pe care vrea sa il declanseze cu acest material, Gaga s-a asociat cu Marina Abramovic, unul dintre cei mai cunoscuti performeri din lume, o femeie ce a sters granitele artei si a trasat unele noi prin ideile sale.

Gaga apare complet goala si ne-editata in videoclipul de mai jos, un clip ce promoveaza metoda Abramovic. Despre aceasta metoda va spunem ca ajuta participantii sa dezvolte noi skill-uri in prestatiile lor printr-o serie de exercitii menite sa ridice conexiunea cu mediul fizic si mental in acelasi moment, in aceeasi experienta.

Atentie, Mother Monster este complet goala mai jos, este un video destinat celor peste 18 ani!

In urma cu doua zile v-am adus o piesa noua scrisa de Lady Gaga si produsa de Zedd pentru albumul ARTPOP, track ce nu va intra pe materialul final din moment ce a fost folosit drept momeala. Asculta AICI Burqa!

Intre timp, pe 19 august vom asculta single-ul Applause a carui coperta o gasesti AICI. Iar pe 25 august vom asculta piesa live intr-un show memorabil la MTV VMA 2013.

Pe o scara de la 1 la 10, cum te-a surprins Gaga de data asta, ai inteles video-ul?

Citește în continuare