Skip to content

Lady Gaga, goala in trandafiri de ziua ei!

Lady Gaga a aparut intr-o tinuta provocatoare ce i-a lasat pe toti cu gura cascata mai ales datorita spatelui ce are un detaliu amuzant si socant in acelasi timp.

Lady Gaga a trecut de CLUBUL CELOR 27 – o serie de personalitati marcante ale industriei muzicale si cinematografice care au murit fix la varsta de 27 de ani – si a implinit 28 de ani. Asta nu inseamna ca a renuntat la outfituri indraznete, la designeri creativi si iesiti din comun si la tertipuri care ne fac sa radem.

Daca esti curios cum arata spatele costumului purtat de Lady Gaga de ziua ei de nastere, vezi mai jos cum a marcat zona intima! 

Gaga este, probabil, singura din valul nou de artiste aparute in ultimii 10 ani care ar putea purta asa ceva fara sa para nepotrivit pentru ca face parte din personajul ei. In noul videoclip a ales sa fie mai cuminte si mai sexy decat o stim, vezi mai jos GUY!

In trecut am vazut-o in rochia de carne, in palarii in forma de homar sau scorpion, in pantofi cu pistol in loc de toc. De multe ori, ea si-a asortat si instrumentele de pe scena la vestimentatie – vezi AICI cele mai traznite aparitii ale ei!

La multi ani, Lady Gaga!

Citește în continuare