Skip to content

Lady Gaga anuleaza turneul Born This Way

  • envelope icon

Cei care sperau sa o vada live pe Lady Gaga vor trebui sa astepte urmatorul turneu. Cantareata isi anuleaza concertele din Born This Way Tour ramase, anuntand ca sufera de o problema grava de sanatate si va fi nevoita sa se opereze.

Mai precis si pe intelesul tuturor, Gaga a reusit sa isi rupa un muschi in articulatia soldului drept. In afara de operatie, cantareata va nevoie si de repaos, deci urcatul pe scena si mai ales dansatul sunt excluse. Lady Gaga a precizat ca a pastrat problema si durerile aferente secrete, inclusiv fata de staff-ul ei.

Turneul Born This Way Ball a inceput anul trecut in Asia si a fost unul dintre cele mai bine vandute ale anului 2012. Se pare ca a reusit sa stranga peste 161 de milioane de dolari, iar publicul a depasit, in medie, peste 31 de mii de persoane. Albumul Born This Way s-a vandut in peste un milion de exemplare in prima saptamana de la lansare, fiind al saptelea album ca vanzari, dupa Whitney Houston, Britney Spears sau Taylor Swift.

Cantareata a ajuns si la noi in tara anul trecut, intr-un super show care a avut loc in Piata Constitutiei si daca vreti sa va aduceti aminte cum a fost, cititi aici. In plus, Lady Gaga a promis ca anul acesta lanseaza un nou material, ARTPOP, iar o colaborare cu Azaelia Banks e inclusa in zvonurile care il inconjoara.

Va bucurati ca ati apucat-o sa o vedeti pe Gaga live?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *