Skip to content

Lady Gaga – posterul noului turneu e horror

  • envelope icon

Lady Gaga a publicat posterul viitorului ei turneu Born This Way Ball care va incepe anul acesta si va tine pana in 2013. Ilustratia e mediocra, arata ca un dezastru in Photoshop, cu poze care nu sunt blenduite deloc, mai degraba aruncate una peste alta.

Dezamagitor daca e sa ne gandim ca Gaga intotdeauna a lucrat sa aiba o imagine cat mai buna si sa vina cu cele mai trasnite idei, copiate, influentate de altii sau originale. Nu stiu ce a fost in mintea celor care l-au realizat punand o poza din promovarea Born This Way, cu o Gaga verde-albastra. Poate inteleg ideea din spatele posterului, cu Mother Monster watching over us, dar e prost pusa in practica. Costumul pian e tipic Gaga si probabil singurul lucru decent din tot posterul.

Daca va intrebati ce e cu turnuletele din spate, ele vor face parte din scenografie. Gaga a dat publicitatii si o schita a viitoarei scene, care se anunta foarte complexa, cu detalii de cruci printre altele. In curand vom afla si datele turneului, sa vedem daca The Born This Way Ball va ajunge si la noi, pentru ca au existat destule zvonuri in acest sens, inca de la terminarea Arenei Nationale.

Si pentru ca nu puteam fara un videoclip Gaga, luati de vedeti cea mai noua realizare a ei, inca un videoclip pentru You and I, de data aceasta cu Jo Calderone ca personaj principal.

Videoclipul pentru You and I a avut mai multe variante, Nymph, Bride si Mermaid, iar noi vi le-am prezentat pe toate. Sunt curioasa ce mai poate scoate Gaga pentru ca le-a cam facut pe toate, iar albumul ei Born This Way mi s-a parut mai prost decat Fame.

Ce ziceti de poster? Puteau Gaga si Haus of Gaga sa faca mai mult pentru acest turneu?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *