Skip to content

Lady Gaga si brandurile de lux

Daca as avea-o pe Lady Gaga in fata mea i-as zice fara sa ezit: Tu Gaga, esti toata feshan!

Dupa cum va spuneam intr-un articol anterior, Lady Gaga a fost votata ‘style icon-ul\’ anului 2010, ea meritand titlul doar pentru marea calitate de a fi incredibil de deschisa in ceea ce priveste moda. Creativitatea si elementul senzational al stilului sau ii apartine stilistului Nicola Formichetti si intregii echipe din spatele artistei. 

De curand, cu ocazia unei aparitii publice, odata cu intoarcerea pe aeroport, Lady Gaga a socat prin normalitatea outfit-ului sau. Cu toate acestea, elementul senzational de care vorbeam mai sus a intervenit din nou, Gaga fiind ca desprinsa dintr-un pictorial de moda din revista Vogue – exclusiv branduri de lux. 

Pantofi cu platforma Christian Louboutin, ochelari de soare Chanel, valiza Louis Vuitton si un deux-pieces din cea mai recenta colectie resort Yves Saint Laurent.
O combinatie de piese vestimentare ce valoreaza, la o estimare aproximativa, 15.000 euro. O fi mult pentru noi, o fi putin la valoarea ei, cert este ca artista insasi este o parada de moda. 

Ce parere aveti despre normalitatea outfit-ului purtat de Lady Gaga?

 

Citește în continuare