Skip to content

Lana del Ray a inregistrat un album cu muzica country

Desi toata lumea asteapta lansarea oficiala a albumului „Chemtrails Over the Country Club”, aceasta fiind stabilita pentru 19 martie 2021, Lana del Ray a anuntat ca are finalizat si un album cu muzica country.

Intr-un interviu pentru revista MOJO, cantareata a spus ca “pe langa albumul de coveruri country, mai are o colectie de „alte cantece country” care asteapta sa fie lansate”. Del Rey a insistat ca a existat intotdeauna un ton country care se simte in muzica ei. „Am ascultat din nou “Ride” si “Video Games” si m-am gandit ca suna intr-un fel country. Ma refer la faptul ca sigur nu sunt niste hituri pop”, a spus artista, citata de platfoma NME.

In toamna lui 2020, Lana del Ray a lansat o carte cu poezii, „Violet Bent Backwards Over the Grass”, atat in varianta audiobook, cat si editie fizica. Volumul cuprinde poezii precum „Never to Heaven”, „The Land of 1,000 Fires”, „Past the Bushes Cypress Thriving”, „LA Who Am I to Love You?”, „Tessa DiPietro”, „Happy”, „Paradise is Very Fragile”, „Bare Feet on Linoleum”, si poezia care da titlul volumului, „Violet Bent Over The Grass”, care a fost prima scrisa de artista. Pentru varianta audiobook, cantareata a recitat poeziile fiind acompaniata de muzica lui Jack Antonoff, castigator a patru premii Grammy. Antonoff a lucrat inainte cu artista la albumul de studio al acesteia din 2019, „Norman F–king Rockwell”.

Luna trecuta, cantareata a lansat clipul piesei „Chemtrails Over the Country Club”, care o prezinta imbracata in haine vintage si conducand o masina rosie de epoca inainte de aparitia unei tornade.

„Chemtrails Over the Country Club” va fi cel de-al saptelea album al artistei dupa „Lana del Ray”, „Born to Die”, „Ultraviolence”, „Honeymoon”, „Lust for Life” si „Norman F&^king Rockwell”.

Prezentand noul album, Lana Del Rey a mentionat ca „exista intotdeauna framantari si rasturnari de situatii dar in mijlocul lor se gaseste mereu si muzica frumoasa.”

Cantareata americana a distribuit anterior single-ul „Let Me Love You Like a Woman”, lansat pe 16 octombrie 2020, prin Interscope si Polydor Records, pe care l-a interpretat in emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Aceasta a fost prima ei reprezentatie televizata in ultimii 9 ani.

Citește în continuare