Skip to content

Lana del Rey lucreaza cu Tim Burton

  • envelope icon

Lana del Rey lucreaza din nou pentru coloana sonora a unui film si de data aceasta a colaborat cu nimeni altul decat Tim Burton, talentatul regizor fascinat de zona dark- macabru si horror.

Lana del Rey a compus doua piese pentru soundtrack-ul filmului Big Eyes: una care poarta numele filmului si a doua intitulata I Can Fly. Primul track a fost scris impreuna cu Daniel Heath si apare in cadrul peliculei, in timp ce I Can Fly, compusa alaturi de Rick Novels cu care a lucrat la West Coast ruleaza pe creditele de final.

Big Eyes va aparea oficial in SUA pe 25 decembrie, iar povestea filmului e inspirata din viata reala. Pictorita Margaret Keane incearca sa isi recupereze viata si reptutia dupa ani intregi in care sotul ei si-a insusit opera ei, si da nastere unuia dintre cele mai dramatice procese de gen din istorie.

Lana del Rey nu se afla la prima coloana sonora, anul trecut am regasit-o pe The Great Gatsby cu piesa Young and Beautiful, in schimb, anul acesta a spus o poveste absolut sentionala intr-un interviu oferit Complex Magazine.

Vi se pare interesanta aceasta colaborare? Se potriveste stilul filmelor lui Tim Burton cu depresiva Lana?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *