Skip to content

Landman, un serial cu Billy Bob Thorton si Demi Moore, vine si in Romania pe Skyshowtime. Serialul vorbeste despre bogatasii petrolului din Texas si disputele dintre ei

SkyShowtime a anuntat ca drama Landman, mult-asteptatul serial original in care joaca Billy Bob Thornton, castigatorul premiului Oscar®, va avea premiera miercuri, 20 noiembrie, doar pe SkyShowtime.

Amplasat in celebrele orase in plina expansiune din vestul Texasului, Landman este o poveste moderna despre cautarea norocului in lumea platformelor petroliere. Serialul se bazeaza pe „Boomtown”, un podcast remarcabil din 11 parti, care pune in antiteza bogatia si saracia, cu miliardari salbatici si oameni fara scrupule, alimentand o crestere atat de mare incat reconfigureaza mediul, economia si geopolitica.

In afara de Thornton, in serial joaca si Ali Larter (The Last Victim), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia) si Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans). Jon Hamm (Mad Men) va juca intr-un rol de invitat recurent, iar Andy Garcia (franciza Expendables) si Michael Peña (End of Watch) sunt, de asemenea, vedete invitate.

Serialul va debuta cu primele doua episoade, urmand  sa se difuzeze saptamanal, in fiecare miercuri, cate unul din cele zece episoade ale primului sezon. Creat de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, Landman este produs de MTV Entertainment Studios, 101 Studios si Sheridan’s Bosque Ranch Productions.

Aceasta este cea mai recenta productie care face parte din lista in continua crestere a producatorului si regizorului Taylor Sheridan pe SkyShowtime, alaturi de 1883, 1923, Lioness, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lawmen: Bass Reeves si toate cele cinci sezoane din Yellowstone.

Citește în continuare