Skip to content

Lansarea magazinului NaturHouse al Anyei (Hi-Q)

NATURHOUSE este o firma lider in dietetica si nutritie, in Spania, care pune la dispozitie servicii specializate in acest domeniu. De cand si-a initiat extinderea la nivel international, prin sistemul de francize, NaturHouse este prezent in peste 15 tari din intreaga lume si in Romania, prin intermediul Anyei de la Hi-Q.

Anya a lansat in dimineata zilei de azi primul magazin NaturHouse din Bucuresti situat in Carrefour Colentina. Primul centru de acest gen a fost deschis in Sibiu atunci cand Anya a luat franciza de la firma spaniola. Partea interesanta la aceasta afacere mi se pare consultatia gratuita de care beneficiaza toti cei care doresc sa primeasca sfaturi despre obiceiurile alimentare si dieta. Afacerea merge bine asa ca ea, impreuna cu logodnicul ei, s-au gandit sa deschida un cabinet NaturHouse si in capitala.

Alaturi de Anya la aceasta lansare a fost prezenta familia ei, cativa prieteni apropiati, oameni din presa (cea mai importanta fiind colega mea, Pyuric) si colegii de la Hi-Q. A fost o atmosfera vesela iar Anya mi se pare cea mai dulce solista de la Hi-Q, din cate au fost pana acum (am avut ocazia sa le cunosc pe toate 😛 ). Noi am gustat niste biscuiti sanatosi care te ajuta sa slabesti si erau buni, buni :X.

Aveti mai jos pozele facute de mine. Va invitam pe toti sa calcati pragul acestor magazine. Dat fiind faptul ca Anya se ocupa de ele, personal, s-ar putea sa o gasiti si pe ea acolo. 😉

Citește în continuare