Skip to content

Lansarea noului album Pixels: TKOVCTRL in Control

PIXELS lanseaza albumul TKOVCTRL in Club Control / Sala Berlin, sambata, pe 20 octombrie 2012 in deschidere Han Drabur se va ocupa de warm-up. Noul material Pixels e produs de Control, ceea ce e o premiera. 

Vino sambata, 20 octombrie, in noua locatie a clubului Control ( Str. Constantin Mille, nr. 4), sa fii martorul unei lansari ”spatiale” al celui de-al doilea album al trupei PIXELS, pe o noua orbita: ‘TKOVRCTRL’ . In cadrul acestui eveniment festiv, PIXELS vor ”interpreta” cele 14 piese noi. Elementul de picanterie este faptul ca, in premiera, Control nu este doar gazda concertului, ci si producatorul executiv al acestui nou album.
Seara debuteaza cu un DJ set de „incalzire” marca HAN DRABUR
Albumul imbina perfect elementele electronice cu riff-urile alternative, ambele fiind ‘picmetate’ cu pasaje de hip-hop. Incepand de anul acesta, Andreas Aron (voce & bass) si Tudor Popescu (tobe) i s-au alaturat membrului fondator Catalin Rulea (voce, chitara & electronice). 
 
Single-ul ‘Take Over Control’, lansat pe 21 septembrie, este piesa care exprima, poate cel mai bine, noul sound PIXELS, atitudine ce s-a schimbat odata cu noua componenta a trupei. 
Albumul este insostit de un nou materiale video: ‘TKOVRCTRL’.

 
Noul album ‘TKOVRCTRL’ va fi disponibil in Control, incepand cu data de 20 octombrie, la pretul de 25 lei.
 
PIXELS 2012
Atitudinea celor trei PIXELS-i vibreaza in armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. Lampile si tranzistorii se aseaza in sistem cu o noua constiinta de sine in lumina energiei lor.
In vene le curge de fiecare data curentul alternativ pe care il auzi trecand prin neoanele din inima orasului. Muzica este Alchimia noastra! Vocea face ca vidul sa vibreze iar in acel ecou sec ne regasim pe noi insine.
De la dementa spatiala la statiile de metrou… construim… caramida cu caramida.
Noi suntem PIXELS.
 
E clar. De la primul om pe luna pana la episcopul scientologiei nu a fost decat un pas. Unul mic pentru noi dar foarte mare pentru umanitate. Armstrong (si aici ma refer la Neil) ar fi trebuit sa cante in direct pentru receptoarele cu tub catodic ca pasarea lira. De mana cu Prunariu, Jähn si Yuri Gagarin sa-si fi facut o trupa care sa le transforme idealurile stiintifice in decibeli. O mare voce a muzicii pop romanesti a cantat la un moment dat doar pentru cel de al treilea mileniu, tot ea a fost cea care a celebrat roadele subterane ale progresului. In acest context noi ne intrebam daca progresul tehnologic ne stapaneste pe noi sau noi il stapanim pe el. Dupa cum spuneam… este clar. De la toate aceste lucruri pana la Pixels este doar un pas. – PIXELS.
 
www.thepixels.ro
www.myspace.com/thepixelsofficial
 
Printre altele, Pixels a cantat in cei 6 ani de existenta la:
– cu UNKLE, la Delta Music Fest 
– cu DEUS, la Stufstock 
– cu Sofa Surfers, la Fabrica
– cu Sophie Ellis Bextor, la Party Orange 
 
Au un album: Fire Exit / 2008 / lastradamusic.ro
si un demo: Time Goes Tic-Tac 2009
 
Compilatii:
Roadrunnermusic selection 2008 – Dancing on Me
AVMotional DVD 2009 – Outro
 
Difuzari Radio:
Dancing on Me, Fire Exit (Radio Guerilla)
Fire Exit, Lifebuoy, Sell my Soul, etc (City FM)
One Part(Radio Guerilla), Papa Was a Lover(Radio Guerilla).
 
Difuzari Video:
Dancing on Me (Music One), Fire Exit (ProTV – ApropoTV)
Fire Exit, Dancing on me (TVR2)
 
Intrare: 
15 lei fara CD/ 25 lei cu CD 
 
Concert si lansarea album Pixels: TKOVCTRL in Club Control / Sala Berlin, sambata, pe 20 octombrie 2012, o seara speciala in care vei putea ascula toate cele 14 piese noi ale baietilor. O seara care marcheaza si lansarea primului material produs de Control.
 
I-ai urmarit pana acum pe Pixels, i-ai mai vazut live?

Citește în continuare