Skip to content

Lectiile de parenting ale lui Kate Middleton la Jubileul Reginei. Cele mai amuzante imagini cu printul Louis

Participarea tuturor copiilor din familia regala britanica la Jubileul Reginei a fost un motiv de atractie pentru oamenii din lumea intreaga, cu vedeta absoluta micul print Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge.

Louis are 4 ani si a trebuit conform protocolului sa stea mult in picioare la ceremonii lungi si zgomotoase, sa participe la spectacolul aniversar care, pentru rabdarea oricarui copil la aceasta varsta, e destul de mult.

E deci normal ca s-a plictisit, ca a facut mutrite si a fost plimbat de la mama, la tata, apoi la bunic in brate pentru ca fiecare sa-i mai distraga putin atentia.

Dar prezenta copiilor la aceste manifestari lungi a aratat mult mai mult decat imaginile amuzante de mai jos.

Si Charlotte si George, copiii mai mari ai cuplului de Cambridge, sunt exceptional educati in ceea ce priveste postura si comportamentul in spatiu public. BBC a difuzat o secventa cu amandoi la balcon alaturi de parintii lor, cand George se cocoseaza si aduce umerii si bratele in fata, iar sora lui ii atinge discret pe o mana ca sa se indrepte.

Cei mai multi ii invidiaza pe acesti copii pentru ca s–au nascut intr-o familie privilegiata, dar asta a adus pentru ei si niste obligatii publice foarte solicitante care nu sunt usor de urmat la nicio varsta, dar mai ales la 7 (Charlotte) si 9 (George) ani.

Apoi agitatia si plictiseala lui Louis fata in fata cu rabdarea si gratia mamei sale e o frumoasa lectie de parenting. Milioane de mame din lumea intreaaga au rezonat cu situatia – un copil de 4-5 ani care s-a plictisit la o ceremonie si nu mai vrea sa stea in rand cu toata lumea. Dar gratia si eleganta cu care mama lui a facut fata situatiei, fiind in fata a milioane de oameni intr-o transmisie tv, au mai adus cateva puncte magice in dreptul lui Kate care arata oricum impecabil in orice iesire publica.

Sigur ca acest copii au bone si profesori pentru orice tine de educatia lor, dar e acolo – in comportamentului micului Louis in raport cu mama lui – foarte multa tandrete si dragoste chiar si cand e maximum de obosit si plictisit. Tot asa cum, in reactiile lui Kate nu e niciodata o amenintare, o intentie de pedeapsa; probabil ca dincolo de zambet au fost niste vorbe mai ferme, dar cu siguranta n-a fost acolo nicio urma de amenintare pentru vreo pedeapsa viitoare.

Uitati-va la fotografiile de mai jos si din aceasta perspectiva – cum a facut fata intreaga familie, mama, tata si bunicul, situatiei in care micul Louis ar fi plecat de acolo zburand.

Si desigur distrati-va cu Louis, se anunta un spirit independent si amuzant iar anii care vin vor fi foarte distractivi in ceea ce priveste aparitiile lui publice.    

Foto Profimedia

Citește în continuare