Skip to content

(audio) Fiii lui John Lennon si Paul McCartney fac echipa pentru un nou single. Primrose Hill este o  balada acustica care vorbeste despre ceea ce visam in copilarie despre viitor

Intr-un gest frumos care arata incredere in sine si o detasare de orice posibile critici, fiii lui John Lennon si Paul McCartney, au compus un cantec. Este vorba de o balada acustica, Primrose Hill, compusa de James McCartney impreuna cu Sean Ono Lennon, care isi are inspiratia in copilarie in Scotia.

James McCartney a explicat cantecul intr-o postare pe Instagram: „Am avut o viziune cand eram copil in Scotia, intr-o zi de vara minunata. Pentru ca eram relaxat si cu mintea libera de orice grija, mi-am vazut adevarata iubire si calea pe care as putea sa o urmez in viata pentru a influenta cumva lumea, a fi un salvator. Primrose Hill este despre cum sa pornesc la drum cu mine & gasirea acestei persoane”.

Tatal sau, Paul, a promovat piesa pe retelele de socializare, trimitandu-i „multa dragoste” lui Ono Lennon.

James McCartney s-a nascut in 1977 avandu-i ca parinti pe Paul si Linda McCartney. Cu relaxarea lui Paul (care continua sa mearga cu mijloacele de transport in comun prin Anglia, James si sora lu, Stella – designer, au fost incurajat sa -si urmeze visurile, sa nu faca niciodata caz de celebritatea parintilor si sa lucreze individual pentru ceea ce isi doresc sa obtina.

James a lansat doua albume solo in 2013 si 2016, si a declarat ca acum „incepe cu adevarat sa se puna in miscare si sunt atat de incantat sa continui sa impartasesc muzica cu voi”. Primrose Hill urmeaza lansarii unui single solo la inceputul acestui an, Beautiful. Anterior, a mai scris impreuna cu tatal sau cantece si a cantat cu acesta pe albume precum aclamatul Flaming Pie din 1997.

Citește în continuare