Skip to content

Lenny Kravitz din nou in Romania – concertul din Cluj-Napoca va avea loc in 2019

Dupa concertul din 2008 de la Bucuresti, Lenny Kravitz a inclus din nou Romania pe harta turneului sau de promovare al celui mai recent album, “Raise Vibration”. Artistul a anuntat pe site-ul sau oficial ca pe 6 mai 2019 va concerta pentru prima data la Sala Polivalenta, in Cluj-Napoca.

Fanii vor avea ocazia de a asculta cantece noi, de pe albumul promovat acum, dar si hituri precum “American Woman”, “If You Can’t Say No” sau “I Belong To You”.

“Raise Vibration” a fost lansat pe 7 septembrie 2018, este cel de-al 11-lea album al artistului si are un stil actual, dar pe care se simte totusi amprenta celor trei decenii de muzica in care Kravitz a facut istorie. Doua dintre cantecele acestui album au atras deja atentia fanilor, dar si a criticilor.

“It’s Enough” este o piesa matura, revolutionara, considerata de multi o piesa simbol, in care artistul vorbeste intr-un mod critic despre problemele omenirii la nivel global.

“Low” incepe cu un aer funky, la care se adauga apoi sunete diverse, trompete, corzi si voci, unele inspirate chiar de Michael Jackson.

Toate cele 10 albume lansate anterior s-au vandut foarte bine, in mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul fiind premiat deseori in cariera sa. Kravitz detine chiar recordul la categoria “Best Male Rock Vocal Performance” din cadrul Premiilor Grammy, obtinand acest titlu 4 ani la rand.

Pe langa cariera muzicala, Kravitz a facut la un moment dat trecerea si catre cinematografie. Astfel, pe langa vocalist, scriitor si producator, Kravitz este si actor, el jucand in filme precum The Butler, The Hunger Games – Catching Fire sau Precious.

Biletele pentru concertul din Cluj Napoca se vor pune in vanzare miercuri, 19 septembrie 2018, incepand cu orele 12.00. Acestea pot fi gasite in retetele  lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.

Citește în continuare