Skip to content

Liam Gallagher, The Script si Rick Astley sustin concerte pentru personalul medical din Marea Britanie. Gallagher a inchiriat 02 Arena pentru concert

Liam Gallagher a anuntat ca va avea un concert gratuit pentru personalul medical din cadrul Sistemului National de Sanatate din Marea Britanie (NHS)

Artistul doreste sa le multumeasca astfel celor implicati in lupta contra pandemiei cu Covid-19. Concertul va avea loc joi, 29 octombrie 2020, pe O2Arena, in Londra. De miercuri, 15 aprilie, personalul din spitalele NHS este invitat sa aplice pe site-ul O2 Arena pentru 2 bilete, iar cei acceptati pot aduce cu ei si o persoana non-NHS.

Manic Street Preachers vor canta in Cardiff pentru personalul care lucreaza in cadrul NHS din Tara Galilor

Trupa Manic Street Preachers a anuntat doua concerte pe Motorpoint Arena. Primul, programat pe 4 decembrie 2020, este gratuit pentru lucratorii NHS Tara Galilor, al doilea este disponibil tuturor, iar vanzarile din acest concert vor merge catre spitatele din cadrul Sistemului National de Sanatate Tara Galilor. Membrii trupei au declarat ca au dorit sa isi arate astfel “aprecierea, dragostea si respectul”.

Starul anilor ’80, Rick Astley, va sustine 2 concerte gratuite pentru personalul NHS

Concertele se vor desfasura pe 28 octombrie 2020, pe Manchester Arena, respectiv 1 noiembrie, pe Wembley SSE Arena. Biletele vor fi disponibile doar pentru personalul NHS si cei din serviciile de urgenta.

The Script a anuntat un concert gratuit in orasul lor natal, Dublin, pe 3Arena, pentru data de 9 februarie 2021

Concertul The Script este omagiul artistilor pentru sacrificiile personalului medical care lucreaza acum zi si noapte. Biletele vor fi disponibile pentru aproximativ 13.000 de persoane care lucreaza in Sistemul de Sanatate Public din Marea Britanie si Irlanda.

Ziua Mondiala a Sanatatii a fost marcata anul acesta prin mai multe evenimente de multumire pentru doctori, asistente si toti cei care lucreaza in sistemul medical

Pe 7 aprilie, Ziua Mondiala a Sanatatii, Disney organizat mai multe evenimente conexe: Enchanted Storybook Castle din cadrul Shanghai Disney Resort a fost luminat cu mesajul “Multumesc”, afisat in mai multe limbi, in fata castelului Disneyland Paris a fost plasat un aranjament floral cu mesajul “Merci”, iar Cinderella Castle din Disney World, Florida a fost luminat in albastru ca un simbol pentru speranta si recunostinta. Google s-a alaturat acestei miscari: dupa ce a lansat in luna martie un videoclip de multumire pentru personalul medical, pe 7 aprilie 2020, sigla Google a adus un omagiu aceleiasi categorii.

Citește în continuare