Skip to content

Liam Gallagher a confirmat ca exista planuri pentru o reuniune a trupei Oasis.

Liam Gallagher a anuntat pe Twitter ca urmeaza o reuniune a Oasis, trupa pe care a construit-o alaturi de fratele sau Noel si care s-a despartit in august 2009, urmand apoi o serie de injurii si procese pe care si le-au intentat reciproc.

Dupa ce trupa a ramas latenta de peste un deceniu si fratii au urmat cariere solo de succes, Liam pare dispus sa revina la sentimente mai bune, iar 2021 ar putea fi anul in care trupa se reuneste. El a fost cel care i-a scris lui Noel un mesaj la inceputul anului care spunea “Te iubesc si anul acesta este al nostru”, insa momentan Noel i-a refuzat propunerea reuniunii.

Postarea lui Liam Gallagher a creat un val de empatie din partea fanilor, care abia asteapta sa ii asculte pe cei doi din nou impreuna. De altfel, un fan de 19 ani le-a scris ca isi doreste sa traiasca acel concert.

Fanii din Romania au fost foarte aproape de a-l vedea pe Liam Gallagher in concert in 2019, insa acesta a anulat in ultimul moment concertul pe care trebuia sa il sustina la Festivalul Fall In Love de la Palatul Mogosoaia, din „motive de securitate legate de scena”, după cum a motivat artistul pe contul sau de pe Twitter la acel moment.

Oasis este una dintre cele mai de succes formatii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” si „Don’t look back in anger” si a vandut circa 50 de milioane de discuri. Pe fondul neintelegerilor dintre cei doi frati Gallagher, trupa Oasis s-a destramat in august 2009, dupa o cearta violenta dintre Liam si Noel, chiar inainte de a urca pe scena unui concert sustinut la Paris.

Dupa despartirea de Oasis, Liam Gallagher a lansat single-urile  „Wall of Glass” (2017) si „Chinatown” (2017). Trupa lui Noel Gallagher, High Flying Birds, si-a lansat albumul „Who Built the Moon?”, in 2017. Trupa lui a inceput un turneu in America de Nord, alaturi de The Smashing Pumpkins, in august 2019 si mai are programata o serie de concerte alaturi de U2.

Citește în continuare