Skip to content

Lidia Buble canta un colind alaturi de sora ei (video)

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi si toata lumea stie ca are o familie numeroasa. Astazi, ea ne ofera un colind cantat mpreuna cu sora ei, Diana – Veste am adus.

Acest colind il cantam impreuna cu fratii mei, la biserica si colindat, cand eram mici, insa, abia recent, am aflat ca era scris chiar de Dan Teodorescu. Ideea de a canta cu Diana, a venit dintr-o joaca, in masina, cand incepusem sa fredonam \’Veste am adus\’, iar Razvan ne-a spus ca ar fi perfect daca am si inregistra in studio. Si, uite asa, am reusit sa-mi aduc sora, pentru prima data intr-un studio de inregistrari, dar si sa filmam impreuna. Mi-am propus ca, in fiecare an, sa fac cate un colind cu fiecare dintre fratii mei, asa ca 10 ani de acum incolo o sa tot am de lucru! Sper sa placa tuturor surpriza noastra, a surorilor Buble, iar sarbatorile de iarna sa va gaseasca veseli si increzatori in noul an ce vine., a declarat Lidia Buble .

Pe Lidia Buble o gasim in topul celor mai difuzate piese de la noi cu noul ei single alaturi de Matteo – Mi-e bine. Anul acesta ea a mai lansat si Ma certi si a aparut si pe cel mai nou album lansat de Akcent cu piesa Serai. Anul trecut o ascultam peste tot si aproape obsesiv cu trackul Le-am spus si fetelor, in featuring cu Amira. 

Va place colindul celor doua surori Buble?

 

 

Citește în continuare