Skip to content

Lidia Buble feat. Matteo – Mi-e bine (videoclip nou)

In mai putin de o luna de cand a fost lansata, piesa Mi-e bine a adunat 10.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupa locul al treilea in topul Shazam Romania si a intrat in Top 10 difuzari radio si TV, iar acum avem si videoclipul.

Ca si in cazul celorlalte piese lansate de catre Lidia Buble, si de aceasta data Adrian Sina este compozitorul piesei “Mi-e bine”, produsa in studioul Akcent Music. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si a fost filmat in urma cateva zile, in Bucuresti.

Lidia Buble si Matteo au lansat piesa Mi-e bine pe data de 15 septembrie, in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. Inca din primele 24 ore, piesa a adunat 500.000 de vizualizari pe YouTube si numeroase reactii pozitive, dar si mii de share-uri pe paginile de Facebook ale artistilor. Tot pe aceeasi scena, Lidia Buble a lansat in urma cu un an hitul Le-am spus si fetelor, cu peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile radio si TV, saptamani la rand.

Va place cum a iesit videoclipul?

Citește în continuare

DiezZ - Nimic mai mult (piesa noua)

Inspirat din trairile personale si din propria poveste de viata, DiezZ lanseaza o piesa de suflet, intitulata sugestiv “Nimic Mai Mult”. Acesta este primul single de pe “Volumul de noapte”,…

Citeste mai mult