Skip to content

Lidia Buble, nedespartita de fetele ei nici la munte

Dupa cum canta si in cel mai recent single al ei, Lidia Buble are o relatie foarte stransa cu fetele din echipa de scena, cu care isi petrece mai tot timpul.

In weekend-ul acesta, cantareata le-a luat la Azuga, unde a sustinut un concert la cabana “Le Chalet Apres Ski”, la poalele partiei. Artista si-a luat si o zi de relaxare, povestind: “A fost primul concert la munte pe anul asta si nu numai publicul a fost cu plus, ci si gradele de afara. Ma bucur ca am venit cu fetele, am mai ramas o zi sa respiram aerul curat. Poate data viitoare imi fac curaj sa ma urc si pe partie, sa schiez, ca de patinat, patinez din copilarie”.

De altfel, piesa Lidiei Buble a ajuns pe primul loc in topul difuzarilor saptamanale de pe radio, iar Le-am spus si fetelor a ajuns si in clasamentul de final de an pe locul 24. Si nu a fost singura piesa pe care Lidia si-a pus vocea, a mai colaborat cu Directia 5 pentru Forever Love (locul 77) si Akcent – Kamelia (73) si Noi simtim la fel, alaturi de Adi Sin (64).

In fiecare sambata, statiunea Azuga prinde viata prin petrecerile organizate la Le Chalet Apres Ski, unde vin, weekend de weekend, tot mai multe vedete. Alina Eremia, Diana Munteanu, Puya, Vizi Imre si Carla’s Dreams sunt o parte dintre ele.

Voi ati fost pe partie anul asta?

Citește în continuare