Skip to content

Lidia Buble – Secrete (piesa noua)

Dupa Mi-e bine si Le-am spus si fetelor, single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale, Lidia Buble lanseaza o noua piesa – Secrete.

Piesa, compusa si produsa de Alex Pelin si Andy Platon, spune povestea inimii si modul in care ajunge sa fie certata din cauza faptului ca este prea ‘rece’.

Eu traiesc o frumoasa poveste de iubire, dar odata cu trecerea timpului, am reusit sa adun povestile celor din jur, povesti fara \’happy end\’. Astfel, am reusit sa traiesc intens versurile noului meu single, \’SECRETE\’. Vreau sa le redau oamenilor increderea in dragoste. Este prima piesa pe care am ales-o in studio, cu sufletul deschis si incredere ca va ajunge la inima tuturor bublisorilor mei. Pentru asta, le multumesc lui Alex Pelin si Andy Platon., a spus Lidia Buble.

Lidia Buble si-a inceput cariera cu hitul Noi simtim la fel, iar in 2014, a fost premiata pentru Best New Act in cadrul Romanian Music Awards. In 2015, a lansat cel de-al doilea single, Inima nu stie”, urmat de “Le-am spus si fetelor”, care la fel a ajuns un super hit. A urmat colaborarea cu Adi Sina pentru Ma certi, iar anul trecut alaturi de Matteo a lansat Mi-e bine. Track-ul a ajuns rapid in topul difuzarilor si marcheaza inca un hit pentru Lidia Buble, iar din luna martie o ascultam cu Eu voi fi.

Cum vi se pare noua ei piesa?

Citește în continuare