Skip to content

Like Chocolate feat. F. Charm – Guatemala (piesa noua)

Like Chocolate lanseaza o noua piesa, de data aceasta produsa de F. Charm. Guateamala vine direct cu un videoclip din care nu lipsesc dansatoarele provocatoare si F Charm imbracat intr-un costum de robot.

Pentru ca imi plac provocarile am ales sa abordez o piesa fresh cu un sound total diferit fata de tot ce am lansat pana acum! Piesa este compusa in studiourile Lanoy Production si de aceasta data mi-am dorit o colaborare cu F.Charm!  

Lucram zi de zi impreuna si totul a iesit exact cum ne-am dorit! Cand lucrezi in echipa, intr-o atmosfera degajata, este inevitabil sa nu ai rezultate de care sa fi complet multumit asa ca impreuna cu managerul nostru, Florin Nedelcu (Live Artist), am hotarat sa filmam si un videoclip! In ciuda faptului ca am filmat multe ore si a fost foarte frig, pot spune ca nici nu le-am simtit, din contra, am fost foarte entuziasmata si energica, si imi doream ca acea zi de filmare sa nu se mai termine! Si poate suna ca un clieseu, dar am avut parte de o super echipa care m-a inspirat si m-a provocat sa imi depasesc limitele!”, a declarat Andra, de la Like Chocolate.

Colaborarea cu Like Chocolate a venit in mod natural, deoarece facem parte din aceeasi echipa “Lanoy”. Cred foarte mult in “Guatemala”, pentru ca imi da o energie pozitiva si ma face la fiecare play , cum spune o vorba romaneasca “sa sar din ghete”. Urmeaza in scurt timp ca fiecare dintre noi sa-si lanseze single-ul oficial.”Guatemala” este prima piesa din 2015 pentru fanii si ascultatorii nostri si anunta un an plin de surprize din partea artistilor Lanoy Production”, a adaugat F.Charm.

F Charm a dominat radioul in 2014 cu o piesa care a intrat in topul difuzarilor – 30 de grade. Dupa colaborarea cu Ligia, producatorul a lansat si Cod rosu, cu o aparitie misterioasa pe care nu a divulgat-o decat la finalul anului.

Cum vi se pare piesa Guatemala? 

 

Citește în continuare