Skip to content

Like Chocolate – Mr Celentano (LLP remix oficial)

Like Chocolate promoveaza single-ul Mr Celentano cu primul remix oficial realizat de un colaborator-prieten de-al lor cu care au mai lucrat in trecut: LLP.

Fetele de la Like Chocolate au colaborat din nou cu LLP, unul dintre cei mai cunoscuti remixeri si dj din industrie, pentru remixul ultimului lor single “Mr. Celentano”. Piesa este compusa de Sorin de la Crush impreuna cu Florin Nedelcu si Matteo.

Betty si Andra, componentele trupei Like Chocolate, au tinut si de aceasta data sa isi puna amprenta asupra noului single, astfel ca, împreună cu Matteo, au realizat versurile pentru “Mr. Celentano”. “Ne bucuram ca am colaborat cu LLP si pentru piesa “Mr. Celentano”, el fiind cel care si-a pus amprenta pe toate piesele noastre, cum ar fi “Maria Maria”, “Da bomb”.

Asculta AICI primul remix realizat de LLP pentru Like Chocolate la single-ul Da Bomb. A doua melodie promovata de ele a avut mare succes anul acesta, avand si un videoclip – Maria Maria, cu vocea inconfundabila a lui Alex Mica pe refren.

Ce ziceti, are sanse sa devina Mr.Celentano un hit?

Citește în continuare

RnB Party @ The PUSH Club

RnB Party presents: RnB Party in The PUSH Club, o seara deja traditionala in care Dan Apetria si invitatii lui, Yo si Predator de aceasta data, adica vineri, pe 23…

Citeste mai mult