Skip to content

Lil’ Kim e de nerecunoscut!

Celebra rapperita americana Lil’ Kim (41 de ani), care a devenit cunoscuta nu numai datorita muzicii interpretate si compuse, ci si prin intermediul povestii inclacite de iubre cu rapperul Notorious B.I.G., a socat lumea cu noua sa infatisare.

Vedeta, care a cunoscut faima si datorita participarii sale in faimosul remake al piesei Lady Marmelade, a postat pe Instagram zilele trecute un colaj de imagini in care este complet de nerecunoscut, atat trasaturile fetei fiind fiferite fata de Lil’ Kim cu care erau obisnuiti fanii, cat si culoarea pielii. Desi artista nu se mai afla de ceva vreme in ipostaza cu care a devenit celebra, fiind un fan al opratiilor estetice, de data aceasta lumea din online a ajuns la concluzia ca starul a exagerat in totalitate si ca nu mai arata absolut deloc ca cea pe care a facut-o mama natura. Nimic nu mai pare sa aduca aminte de Lil\’ Kim de la inceputul carierei, ochii, pometii, buzele si nasul fiind modificate chirurgical si avand un cu totul alt aspect.

Lil’ Kim pare sa aiba soarta lui Michael Jackson, a carui metamorfoza ramane una dintre cele mai mari transformari publice din istorie, si care, la fel ca rappaerita americana, a ajuns sa fie la polul opus fata de acel Michael de la inceputul carierei sale.

Voi mai vedeti vreo asemanare intre Lil\’ Kim de azi si cea de ieri? Intrati in galeria foto sa vedeti transformarile starului!

Citește în continuare