Skip to content

Lili Sandu NU renunta la muzica!

Astazi am citit in ziarul Ring un articol in care Radu Groza declara ca Lili Sandu renunta definitiv la muzica si ca se afla in ‘vacanta prelungita’ in America.

Curiosi sa aflam mai multe detalii, i-am contactat azi pe Lili Sandu si pe Gabi Huiban, managerul ei, pentru cateva declaratii. Ei au infirmat articolul aparut azi in presa (si preluat de numeroase publicatii fara verificarea sa) si ne-au spus urmatoarele lucruri:

Lili Sandu:

„Nimic din ceea ce este scris acolo nu este adevarat! Din contra, chiar am renuntat la anumite proiecte ce mi s-au oferit dupa aceasta vara in care am prezentat emisiunea „Midnight Sun” ca sa ma ocup mai mult de muzica. Sunt pe o panta ascendenta si nu voi lua aceasta decizie sa renunt la muzica! Lucrez cu drag si spor la noul meu album si noul videoclip impreuna cu Gabi Huiban, managerul meu in care am mare incredere.”

lili-sandu

Gabi Huiban:

„Aceasta declaratie cred cu tarie ca nu este data de Radu Groza, un om ca el nu ar declara asemenea bazaconii.

Echipa de management a artistei era formata prin contract din mine si Radu Groza, impresariatul ramanand exclusiv in sarcina lui Radu Groza. Timpul si piesele vor demonstra ca Lili Sandu este una din vocile bune ale Romaniei si unul din cele mai charismatice personaje, cu un show excelent. Lili Sandu si cu mine am refuzat un singur concert, la Oradea, deoarece onorariul oferit de Music Management era unul cu mult mai mic decat cel stabilit.

Asemanarea cu Anna Lesko este chiar penibila, fiind 2 artiste diferite cu calitati diferite. Si sa nu uitam ca in perioada in care Anna Lesko a avut succes coincide cu perioada in care eu si Laurentiu Duta i-am compus piesele (fiind vorba de ultimele piese ale artistei care au intrat pe radio)

In ceea ce priveste comunicarea cu Radu Groza nu pot spune decat ca Radu Groza este in pauza vocala de multe luni incoace si Lili impreuna cu mine nu am avut cum sa-i impartasim ideile noastre vis-a-vis de planurile de viitor. Acesta este si unul din motivele pentru care Lili si-a exprimat dorinta de a inceta colaborarea cu Radu Groza. Managementul va fi realizat exclusiv de mine iar impresarierea va fi realizata de mai multi colaboratori.”

gabi-huiban

Mult succes Lili, asteptam sa ascultam noul tau single. 😉

Citește în continuare