Skip to content

LLP feat. Irina Popa – My Remedy (piesa noua)

LLP lanseazaun nou single, “My Remedy”, in colaborare cu Irina Popa. Noua lor colaborare are ceva din ritmurile potrivite pentru vara, pe care toata lumea se bazeaza acum, in asteptarea anotimpului fierbinte.

“My Remedy este o piesa cu mesaj, cu un sound electro fresh si o voce de exceptie. Partea instrumentala a fost produsa inca de anul trecut dar lipsea vocea care sa puna cantecul in valoare. Am intalnit-o pe Irina prin intermediul unui prieten, iar asa a luat nastere colaborarea. Este primul meu single oficial pe 2017 si prima din multe productii care vor urma pe filmul acesta. Le multumesc oamenilor frumosi, intelegatori si rabdatori care au fost si sunt implicati in proiectul acesta numit , fara de care aceasta piesa nu ar fi existat. – LLP

Irina Popa si-a descoperit talentul de la frageda varsta de 5 ani, de atunci fiind o prezenta uimitoare la multe dintre concursurile de muzica, facandu-se remarcata in timpul Festivalului de la Mamaia, unde a cucerit atat publicul, cat si premiul cel mare.

“Pe Paul (Dj LLP) l-am cunoascut la studioul lui Eduard Serei, unde lucram pentru urmatorul meu single. Acolo am ascultat pentru prima oara piese ale lui si am ramas impresionata. Este un dj si producator talentat si creativ, destul de vulcanic in felul de a compune, asa cum imi place mie.. Sunt convinsa ca va fi un featuring de success si ca piesa va placea mult publicului.” – Irina Popa

Dj-ul si producatorul de muzica electronica a debutat in industria muzicala in anul 2009 cu hitul international “I Miss You”, alaturi de John Puzle. De altfel, LLP este producatorul din spatele unor hituri precum Tell Me Why (Amna), iar single-ul sau FIRE (feat Mike Diamondz) s-a mentinut timp de 4 saptamani pe locul 1 in topurile din Turcia.

Va place piesa?

Citește în continuare