Skip to content

LLP feat Julie Ann & Diamz – Don\’t Stop the Music (piesa noua)

Zilele trecute LLP a lansat noua sa piesa alaturi de Julie Ann & Diamz, Don\’t Stop the Music, un dance track ce sigur ne va face sa dansam vara asta. Momentan nu avem foarte multe detalii, dar pana acum a primit reactii foarte bune de la public.

Cel mai cunoscut DJ in arta remixurilor a urcat piesa pe contul sau oficial de Youtube in urma cu cateva zile iar noi o ascultam acum, in caz ca nu a intrat deja in playlisturile voastre.

PLAY!

LLP ne-a oferit totusi cateva cuvinte despre piesa, ramane sa vedem ce ne pregateste in continuare:

Am muncit o vreme la piesa asta. Am cautat un sound mai matur, am cautat sa fac exact ceea ce-mi place. Eu personal am simtit sa fac o schimbare si sa-mi schimb putin stilul de productie. Julie Ann pe numele ei Iulia Dumitrache, este o tanara voce, foarte talentata din punctul meu de vedere. Cu ea lucrez in momentul de fata si la alte piese si face parte din noul meu proiect. Ea este vocea de pe piesa lui David Deejay Perfect 2.

Pe LLP il stiti printre altele pentru piesa Everyday, alaturi de Aimi dar si pentru super remixul realizat la trackul Kalya a lui Nick Kamarera cu Mike Diamondz.

Cum vi se pare noua lui piesa?

Citește în continuare