Skip to content

LLP feat. Mike Diamondz – Fire (piesa noua)

LLP si Mike Diamondz lanseaza o piesa perfecta pentru club: ritmuri nebune, beaturi indracite si versuri pe stil jamaican, intr-un cuvant – Fire.

Suferim o criza in materie de piese de club la ora actuala si tocmai de aceea a fost nevoie de aceasta colaborare sa se intample, a fost inevitabil deoarece exista o constiinta comuna pe piata muzicala care cere asta din ce in mai mult. Am vrut sa facem o infuzie de nivel global, o reanimare pentru pentru cei care isi practica timpul liber clubbing, sa dam foc ca sa arda cine asculta, cred ca este un obiectiv atins prin Fire”, a explicat Mike Diamondz.

DJ-ul si producatorul LLP a adaugat: Fire e o piesa destinata populatie de noapte si nu numai. O piesa de club care a fost conceputa sa ridice lumea la dans in momentul in care e apasat butonul de play. Mesajul piesei e unul singur si anume petrecere si distractie.

Cei doi artisti se potrivesc de minune si reusesc sa fuzioneze doua stiluri cu nuante diferite: „Pentru mine unul, a fost extraordinar sa lucrez cu o persoana atat de talentata si de implicata ca si Mike. I-a placut piesa din prima iar acest lucru a facut ca totul sa mearga ca pe roate”, a marturisit LLP. Mike Diamondz a lansat recent piesa La Onda, cu tot cu videoclip, iar alaturi de F. Charm a venit cu un videoclip foarte indraznet pentru track-ul Pan\’ la fund.

Cum vi se pare piesa asta? Ajunge in cluburi? 

Citește în continuare