Skip to content

LLP feat. Miruna – Mii de stele (premiera)

LLP si Miruna iti aduc Mii de stele in premiera pe Urban.ro! Are potential sa intre in cursa pentru hiturile verii 2014?

LP este nimeni altul decat producatorul si Djul care a participat la chimia unor hituri ca ‘Amna – Tell me why’, ‘Like Chocolate – Maria Maria’ si a remixat piese pentru artisti celebrii, de la Timbaland la Connect-R, de la Vunk la Fly Project, Loredana, Anda Adam sau Deepcentral.

Piesa este una atipica pentru cariera sa de pana acum:

‘E un inceput nou pentru mine, atat ca si producator cat si pe parte de compozitie. Un sound nou, o schimbare majora de stil, in care ma regasesc in totalitate. Am in plan sa realizez cat mai multe piese in aceasta directie, cu esenta sentimentala si mesaj.. Nu voi renunta nici la partea de club, insa, acolo sunt radacinile mele si imi voi hrani pasiunea cu din ce in ce mai multe remixuri explozive’ ne-a declarat el.

‘Mii de Stele’ spune povestea unui trecut dureros pentru artist, pe care sa il dea uitarii in schimbul unui nou inceput. ‘Este o piesa pozitiva. Eu vad stelele ca pe niste obiective la care trebuie sa ajung’ a spus LLP.

Ultima oara cand am auzit ceva nou din partea lui LLP a fost anul trecut in octombrie prin Maya – ASCULTA AICI – iar inainte de asta a avut Burning (martie 2013).

Citește în continuare

Garage Sale @ Alandala

In fiecare ultimă duminică din lună, începând cu ora 14:30, în Alandala (str Aurel Vlaicu nr 70) are loc târgul de obiecte care-și caută o casă nouă. Cd-uri, Dvd-uri, Cărți,…

Citeste mai mult