Skip to content

LLP – Somebody (piesa noua)

LLP, cunoscut pentru ritmurile sale, cu care isi surprinde fanii de fiecare data, lanseaza Somebody, in colaborare cu Damia.

Compusa de LLP alaturi de Mario Roberto Stoica, Stella, Damia Salloum si Razvan Marian Batrinu, “Somebody” este piesa perfecta pentru plimbarile de vara si drumurile catre mare.

Somebody este un tribut dedicat pentru < populatia de noapte >, lumea in care am crescut si am trait intreaga viata. O voce fresh, un sound tropical si un ritm balearic care impreuna formeaza o piesa de vara si in acelasi timp de dragoste. Am intalnit-o pe Damia la studiourile Big UP Music, o voce superba care m-a surprins instant iar de aici a rezultat si cantecul. Speram sa fie o colaborare de succes.

Single-ul urmareste aceeasi reteta de success folosita si la “My Remedy (feat Irina Popa), unde LLP imbina beat-uri cu un timbru vocal deosebit, influentele orientale fiind insa mult mai prezente pe acest single.

Dj-ul si producatorul de muzica electronica a debutat in industria muzicala in anul 2009 cu hitul international “I Miss You”, alaturi de John Puzle. De altfel, LLP este producatorul din spatele unor hituri precum “Tell Me Why”(Amna), iar single-ul sau “FIRE” (feat Mike Diamondz) s-a mentinut timp de 4 saptamani pe locul 1 in topurile din Turcia.

Cum vi se pare noua piesa LLP?

Citește în continuare