Skip to content

London Eye se transforma in bar de Craciun. Locul cu cea mai panoramica vedere din Marea Britanie va servi bauturi specifice Craciunului pana pe 24 decembrie

Avand cel mai inalt punct la 135 de metri de la sol, pasionatii de senzatii tari pot incerca pana pe 24 decembrie experienta unui pub intr-una dintre capsulele London Eye. Meniul va cuprinde o serie de cocktailuri tematice si potrivite pentru sezon –, inclusiv un Martini Gingerbread Espresso si un Martini cu scortisoara si fructul pasiunii. De asemenea, vor fi disponibile beri si vinuri artizanale.

Pentru rezervarile in avans la Christmas Pub Pod, veti primi un cocktail gratuit, o bere sau vin gratuit si o ceaaca suvenir pentru a va aminti experienta unica. Experienta bahica dureaza doar 30 de minute pentru a va bucura de bautura si de priveliste. Biletele costa 57,50 GBP de persoana si rezervarile in avans au prioritate. Detalii aici.

London Eye, supranumita si Roata Mileniului, este una dintre cele mai populare atractii turistice din Londra, fiind pozitionata pe malul stang al Tamisei, chiar in centrul Londrei, foarte aproape de Palatul Parlamentului si Big Ben.

Cu o inaltime de 135 de metri si un diametru de 120 de metri, in zilele însorite, vizibilitatea ajunge chiar la 40 de kilometri, in toate directiile. Roate are 32 de capsule de observatie, in care pot intra aproximativ 25 de oameni, iar durata unei curse este de 30 de minute.

La momentul constructiei sale, in 1999, London Eye era considerata cea mai inalta roata din lume, insa a fost depasita intre timp de rotile din Nanchang (Star of Nanchang, 160 m inaltime), Singapore (Singapore Flyer, 165 m inaltime) si din Las Vegas (Nevada High Roller, 167 m), dar a ramas cea mai inalta roata de tip consola.

Initiativa barului de Craciun nu este o noutate, London Eye oferind turistilor mai multe tipuri de pachete de entertainment in interiorul rotii – experiente romantice, degustare de ciocolata sau chiar inchirierea uneia dintre capsule in regim exclusivist.

Citește în continuare