Skip to content

London Eye a fost transformat in scutul lui Captain America pentru promovarea seriei „The Falcon And The Winter Soldier”. Romanul Sebastian Stan are rolul principal in noul serial Disney+.

Scutul lui Captain America a fost proiectat pe cele mai cunoscute obiective turistice din lume pentru a sarbatori lansarea productiei „The Falcon and the Winter Soldier” de pe Disney+. Seria include sase episoade cu actiunea plasata la sase luni dupa evenimentele din blockbusterul „Avengers: Endgame”.

Scutul a fost un element central din planurile de promovare pentru „The Falcon And The Winter Soldier”. Primul spot TV a inclus secvente cu un individ care incerca sa distruga scutul iar primul episod disponibil deja pe Disney+ s-a concentrat pe decizia lui Falcon in legatura cu obiectul devenit emblema a supereroului Captain America.

In mijlocul Londrei, faimoasa „roata a mileniului” a fost transformata prin proiectiile unor imagini digitale si prin iluminarea colturilor in culorile regasite pe scutul lui Captain American – rosu, alb si albastru. Prima imagine cu London Eye deghizat a aparut pe contul de Twitter Disney+ britanic. 

In Europa au fost incluse aparitii spectaculoase ale scutului in Italia unde a fost proiectat pe roata LunEur din Roma, in Franta pe roata din Marseille si pe cladirea MAAG Hall din Zurich, Elvetia.

In jurul lumii, scutul a aparut pe obiective turistice in Asia, pe roata Singapore Flyer, in Australia, pe Steaua din Melbourne si in America de Sud prin iluminarea Planetariului din Buenos Aires, Argentina si a Turnului Latino din Mexico City, Mexic.

Dupa lansarea seriei „WandaVision’, platforma Disney+ (care va fi disponibila si in Romania in lunile urmatoare) a lansat primul episod din „The Falcon and the Winter Soldier”.

Serialul este plasat in mijlocul universului cinematografic Marvel si ii are ca protagonisti pe James Buchanan „Bucky Barnes” sau „Winter Soldier”, Sam Wilson sau „Falcon’, pe John F.Walker, noul Captain America, War Machine, Agent 13 si Karli Morgenthau.

Actorul de origine romana Sebastian Stan are rolul principal si ramane in pielea personajului „Winter Soldier” pe care l-a mai jucat in alte productii de succes lansate de Marvel: „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Black Panther”, „Avengers: Infinity War” si „Avengers: Endgame’.

Alaturi de Stan joaca Anthony Mackie in rolul lui Falcon in timp ce Wyatt Russell debuteaza in rolul lui John F.Walker, un succesor al lui Captain America creat de guvernul american. Din distributie mai fac parte si Erin Kellyman, Danny Ramirez, Georges St-Pierre, Apedero Oduye, Don Cheadle, Emily VanCamp si Daniel Bruhl. Filmarile au avut loc in Atlanta, SUA si in Cehia in perioada octombrie 2019-martie 2020, fiind sistate din cauza pandemiei. Au fost reluate in septembrie 2020 si finalizate o luna mai tarziu. 

Intre timp, actorul de origine romana sa joace alaturi de Lily James intr-o productie regizata de Craig Gillespie, care a mai lucrat cu Stan si pentru filmul nominalizat la Oscar “I, Tonya”. Stan si James vor interpreta rolurile Tommy Lee si Pamela Anderson intr-un film despre casatoria tumultuoasa a acestora.

Citește în continuare