Skip to content

Lord of the Dance revine pe 20 mai, pe scena Salii Palatului. Trupa lui Michael Flatley va avea un turneu aniversar, „25 Years of Standing Ovations”

LORD OF THE DANCE revine la Bucuresti, pe scena Salii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

Cu milioane de fani in lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobandit in urma performantelor sale extraordinare de-a lungul intregii cariere, precum si datorita aparitiei sale legendare in cadrul Eurovision in 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atat de popular, la nivel international.

In cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley si Lord of The Dance au devenit unii dintre cei mai mari promotori ai dansurilor irlandeze, prin coregrafia fantastica la limita performantei sportive si muzica speciala care au uimit publicul din intreaga lume.

Productia a castigat nenumarate premii si a doborat recorduri,  de la premiera si pana in prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de tari au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes productii de dans din lume.

Noul spectacol aniversar imbina traditia dar si tendintele contemporane, pastrand farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii si costume noi si cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol experienta pe care spectatorii se vor bucura sa o traiasca.

„Sunt foarte incantat sa aduc spectacolul Lord of The Dance inapoi. Simt ca acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastra de 25 de ani. Am incredere ca productia va atinge sufletele oamenilor si va pune zambetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

Biletele pentru spectacolul din 20 mai 2023 de la Sala Palatului pot fi achizitionate din reteaua iaBilet.ro si incep de la 99 lei si pana la 469 lei cele din Categoria VIP, in functie de categoria de loc. La preturile biletelor se adauga comisionul pentru emiterea biletelor.

Pana la 31 decembrie, biletele din primele 4 categorii de bilete beneficiaza de o reducere intre 10% si 20% prin pretul final.

Citește în continuare