Skip to content

„Alt Love Building”, un sequel romanesc

Am trait s-o vedem si pe asta! Filmele romanesti au un asemenea succes de public incat, mai nou, au parte de sequeluri!

 

Avand in vedere ca filmul Love Building, debutul in regia de lungmetraj al Iuliei Rugina, a fost destul de bine primit de catre public, nu ne mira ca va avea parte de o continuare!  Alt Love Building se va numi al doilea lungmetraj care este un rezultat al colaborarii dintre Iulia Rugina si Actoriedefilm.ro, mai exact Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta – in calitate de producatori ai celor două filme si fondatori ai scolii de actorie de film.

Asemenea primului lungmetraj, Alt Love Building aduce in prim plan 23 de actori absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro, care joaca alaturi de trainerii scolii, Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, aflati, din nou, in dublu rol – de actori si producatori ai peliculei.

Actiunea din noua comedie se petrece la munte, in plina iarna, la sase luni mai tarziu fata de primul, cand a doua ediţie a taberei reuneste aceiasi trei traineri, cupluri noi, in cautarea solutiilor pentru problemele cu care se confrunta in relatie si o parte dintre cuplurile din Love Building. Unele lucruri s-au schimbat, insa, atat timp cat exista relatii destramate, povestea merge mai departe. Oare cate cupluri de lesbiene vom avea de data asta?

Filmarile au avut loc timp de 15 zile, la sfarsitul lunii februarie, iar imaginea a fost semnata de Vivi Dragan Vasile, care a colaborat cu Iulia pentru prima oara la realizarea scurtmetrajului Sa mori de dragoste ranita, film ce a avut premiera in cardul TIFF 2014.

Alt Love Building continua colaborarea, pe partea de scenariu, intre Iulia Rugina, Ana Agopian si Oana Rasuceanu, iar scenografia si costumele ii apartin din nou Andradei Chiriac. Muzica filmului va fi compusa de Local Heroes, aceiasi care au asigurat coloana sonora şi pentru Love Building, iar de montaj se ocupa Letitia Stefanescu, si ea la cea de-a doua colaborare cu Iulia, dupa scurtmetrajul Sa mori de dragoste ranita.

Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj 100% independent, produs de Actoriedefilm.ro. La fel ca si pentru Love Building, bugetul filmului a fost consolidat din surse private. Desi castigator al concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei, sesiunea 2014, Alt Love Buidling nu a accesat fondurile respective, filmarile fiind deja incheiate la data anuntarii rezultatelor consursului CNC.

Filmul va avea premiera in luna februarie a anului viitor, probabil in preajma zilei de Valentine’s Day sau Dragobete.

V-a placut LOVE BUILDING? Ce ziceti, era sau nu nevoie de o continuare?

 

Citește în continuare