Skip to content

LP revine in Romania pentru un concert in luna iunie

  • envelope icon

LP revine in Romania pe 24 iunie 2019 cand va concerta din nou la Arenele Romane. De astazi, 22 aprilie, pana pe 27 septembrie, artista se afla intr-un turneu international de promovare al celui mai recent album al sau, “Heart To Mouth”. Turneul va include mai mult de 15 de tari printre care Canada, Franta, Cehia, Marea Britanie, Elvetia, Turcia, Estonia sau Statele Unite ale Americii.  

In 2016, LP a concertat pentru prima data la noi in tara, tot la Arenele Romane, iar in 2017 a cantat in deschiderea Kings of Leon. De data aceasta, artista isi va promova in special cantecele de pe noul sau album, “Heart of Mouth” fiind un material emotionant si cu un puternic impact tocmai prin implicarea si sinceritatea artistica.  LP alege sa vorbeasca deschis despre sentimente precum dragoste, tradare, tristete, muzica, actul artistic fiind prezentat fara cenzura, reguli, filtre sau inflorituri.

Biletele pentru concertul de pe 24 iunie sunt momentan in presale la preturile de a 117 lei – Acces general, respectiv 171 lei – Golden Ring. Mai multe detalii poti gasi online pe eventim.ro, reteaua Eventim ( magazinele Germanos, Vodafone, reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).Laura Pergolizzi,
pe numele ei adevarat, s-a nascut in 1981, in New York, iar in 2010 a luat numele de LP. Cariera ei muzicala, insa, a inceput cu mult inainte. Dupa ce David Loerwy, solistul trupei Cracker, a descoperit-o, cei doi au lansat un album impreuna in 2001. Dupa “Heart Shaped Scar” a urmat “Suburban Sprawl & Alcohol” in 2004 si “Forever for Now”, primul ei album de mare succes. De pe acest material, piesa “Into the Wild” a inregistrat 10 milioane de streaminguri pe Spotify, aducand-o in atentia publicului si a revistelor de specialitate.

Cel mai mare hit de pana acum al artistei, “Lost On You”, a fost lansat in 2015 si a depasit 500 milioane de accesari, primind discul de platina in tari precum Rusia, Franta sau Polonia.

“Heart to Mouth
a fost lansat in 2018, pentru el artista documentandu-se inca din 2017 si colaborand cu Mike Del Rio (producatorul “Lost On You”) si cu scriitorul Nathaniel Campany.
 

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *