Skip to content

Lucia, in concert la Hard Rock Café

Joi, 24 ianuarie 2019, Hard Rock Café iti propune un concert special cu Lucia, tanara artista in varsta de 24 de ani, comparata de multi cu Adele sau Regina Spektor.

De la debutul sau spectaculos din 2012, au urmat numeroase materiale si aparitii, cariera sa muzicala fiind acum in plina ascensiune. Concertul din 24 ianuarie, de la Hard Rock Café ca incepe de la orele 21.30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea, iar pretul acestora este urmatorul: 

49 lei – VIP (loc la masa in fata scenei)
30 lei – Acces General (loc la masa in sala)
30 lei – Fara loc (in picioare)

In urma cu 8 ani, Lucia a luat prin surprindere lumea muzicala atunci cand versiunea sa dupa piesa “Silence” (“The MOOod”) a strans milioane de vizualizari pe YouTube. Debutul live a avut loc la Summer Well 2012, artista semnand apoi si un contract cu Global Records.

In 2015, Lucia si-a lansat primul disc de studio, “Silence” (2015), iar al doilea sau material, “Samsara”,  a venit 3 ani mai tarziu, in 2018. Pe langa concertele, albumele si piesele lansate, Lucia a cantat deseori in cadrul unor evenimente caritabile, cum ar fi Gala Persoanelor cu Dizabilitati sau concertul caritabil UNICEF.

Joi, la Hard Rock Café, Lucia isi va promova cel mai recent material, “Samsara”, album considerat de multi o noua etapa in cariera sa muzicala. Pentru acest proiect, artista a colaborat cu producatorii Alexei Turcan (Travka), Dan Georgescu (byron) si Robert Iulian (Next EX).

Citește în continuare