Skip to content

Lucky Man Project & Raluka – Talk That Talk – Special Studio Session (premiera)

Succesul rubricii Urban Studio le place atat de mult artistilor romani incat vor sa continue cu sesiunile de studio! Raluka si Lucky Man Project au facut un video special pe care il vedeti in premiera la noi!

„The Zyrical Family este un concept pe care DDY si Mr. Z (Lucky Man Project) si Raluka il lanseaza ca pe o provocare. Multe nopti in studio au ca rezultat piese pe care nu le vom auzi niciodata la radio. Dar ele vor fi cantate in concertele pe care artistii le sustin in cluburile din Romania si restul lumii. Artistii, semnati pentru management si booking cu Agentia de Party si cu label-ul Roton, au o colaborare de succes inca de la inceputul lui 2011.

Pentru inceput avem o interpretare foarte tare si foarte URBANA a piesei Talk That Talk, hitul care da numele celui mai nou album Rihanna. Partea interesanta e faptul ca avem mult freestyle! PLAY!

Alte produse create de Zyrical Family, sub semnatura lui Mr. Z, sunt megahitul Lucky Man Project – Pumpin\’ si cel mai nou single Raluka – Surrendered My Love. Urmeaza colaborari cu unii dintre cei mai mari artisti din Romania si multe alte nopti din care ei spera sa iasa alte Studio Sessions la fel de tari.

 Pe Raluka am avut-o la Urban Studio cu o varianta acustica a piesei Out of your business, in urma cu un an – vezi AICI!

Ce parere ai de studio session-ul de mai sus, LIKE it?

Citește în continuare