Skip to content

Luiza Zan lanseaza un nou album de jazz, “In My Village”, vinerea aceasta, la Teatrul Godot. Evenimentul va fi transmis live de TVR Cultural de la ora 19.00

Inspirat din peisajul satucului de munte in care Luiza si-a mutat viata odata cu izbucnirea pandemiei, albumul In My Village isi propune sa treaca ascultatorii prin trairi intense. Compozitiile sunt semnate de Luiza Zan si aranjate impreuna cu Vlad Briciu, pianistul grupului. Materialul discografic a fost inregistrat in luna martie si va fi cunoscut publicului pe 5 mai, intr-un show spectaculos organizat la Teatrul Godot.

„Am asteptat cu nerabdare acest moment, in care sa aduc la lumina prin muzica tot ce am trait in ultimii ani. Izolarea impusa de perioada pandemica a insemnat pentru mine un amalgam de emotii, zbucium si trairi intense. Si cum mai bine sa exprim toate aceste trairi decat prin muzica?! Am devenit mai atenta la tot ce ma inconjoara, la natura, mirosuri, culori. In noul album, ascultatorii vor regasi o piesa pe care am compus-o gandindu-ma la o pasare de noapte care si-a facut cuiubul in acoperisul casei”, declara Luiza Zan.

Puteti asculta aici piesa Stop and Stare de pe albumul Luiza Zan – „In my village” – 2023

 Artistii care au lucrat alaturi de Luiza Zan in conceperea albumului In My Village sunt

Dimitrie Cristian Milea – chitara bas, Razvan Florescu – vibrafon, Philip Goron – percutie, Anthony Gutierrez – tobe

Evenimentul va fi transmis si live de catre TVR Cultural, invitatul special al momentului este Doru „Rocker” Ionescu, realizator si producator TV.

Biletele au fost puse in vanzare pe site-ul Teatrului Godot, dar si pe platformele de ticketing partenere: Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventim.ro 

 Luiza Zan s-a nascut la Tulcea intr-o familie in care mama era muzician, iar tatal fizician. A studiat pianul de la 4 ani, a urmat studii universitare muzicale si a facut specializari in muzica de jazz.

 A cantat cu nume sonore de la noi dar si international. Cu Sorin Romanescu, Mircea Tiberian, Pedro Negrescu, Abert Tajti, Liviu Butoi, Nicolas Simion, Arthur Balogh, Catalin Milea sau Big Bandul Radio, precum si muzicieni straini ca Rick Condit, Dave Stamps, Petras Geniusas, Corrine Chapelle, Gyarfas Istvan, Berkes Balazs, Peter Sarik, UNC Jazz Lab 1.

A scris muzica de film, pentru productiile CarambolCircul Vesel (o productie HBO) si Maria (nominalizat la categoria „cel mai bun film documentar” la festivalul de la Lucarno in martie 2013).

Are colaborari importante si in muzica de teatru alaturi de Radu Afrim –spectacolul Napasta la Teatrul National Bucuresti si pentru spectacolul Trei Rupturi, la Teatrul Andrei Muresanu si in care Luiza Zan are aparitii live pe durata intregului spectacol.

Citește în continuare