Skip to content

Lykke Li cu I Follow Rivers a spart recordul de audienta in Romania

Lykke Li cu remixul The Magician al piesei \’I Follow Rivers\’ a inregistrat un record absolut pe Romania cu o prezenta de 10 saptamani pe prima pozitie a topurilor de audienta radio si TV. Piesa a devenit deja un imn in cluburi si partea cea mai interesante este ca e una din singurele piese care se aude pe aproape TOATE posturile de radio – de la Kiss FM la Guerilla, Magic FM sau Europa FM!

 

Cantareata de origine suedeza a intrat pe scena muzicala romaneasca urcand in doar cateva saptamani de la un artist din underground-ul electro-pop european la cel de cel mai ascultat cantaret din tara noastra.

Li Lykke Timotej Zachrisson, nascuta pe 18 Martie 1986 in Stockholm, a fost crescuta de parinti cu valente artistice – mama sa a fost fotograf iar tatal sau muzician. Tipic unei familii cu inclinatii creative, cei trei au avut o viata nomada, mutandu-se din Suedia in Portugalia, intorcandu-se apoi in tara natala dar alegand sa-si petreaca iernile in exotica Indie si in Nepal. La doar 19 ani, Lykke Li a plecat in America, acolo unde si-a asumat rolul de superstar Nordic pentru a avea cat mai multe spectacole.

Cantareata a lansat primul sau EP, \’Little Bit\’ in anul 2007, urmand ca in 2009 sa lanseze primul sau album, \’Youth Novels\’. Doi ani mai tarziu, in 2011, a lansat albumul ce ne-a adus single-ul \’I Follow Rivers\’, \’Wounded Rhymes\’. Hai sa mai ascultam remixul care a adus-o pe Lykke Li in mainstream!

Cu putin timp in urma ea a semnat un contract de modeling cu celebra agentie Viva London, promitand insa ca acest fapt nu ii va influenta in niciun fel cariera muzicala.

In 2011, Lykke Li s-a clasat pe locul 22 in topul celor mai ascultati artisti pe Last.Fm iar noi am plasat-o in topul celor mai bune albume lansate anul trecut!

Cine o vrea pe Lykke Li in concert sa ridice mana sus? EU! 😀

Citește în continuare