Skip to content

Madonna anunta lansarea unui nou album, „Madame X”

Dupa “Rebel Heart” din 2015, Madonna nu mai lansase niciun material nou, asa ca era timpul sa ne surprinda cu ceva spectaculos si altfel. Diva si-a anuntat revenirea si noul sau album, “Madame X”, in mai multe moduri diferite si inedite.

Mai intai, Madonna a incarcat 9 poze pe contul ei de Instagram, poze care impreuna formau litera X, dupa care si-a schimbat fotografia de profil si a dat publicitatii un video in care oferea mai multe informatii despre “Madame X”. Acelasi material serveste si drept teaser pentru o piesa pe care o va lansa curand.

In plus, cu cateva zile inainte, Madonna si-a anuntat viitorul album si pe Spotify, unde a creat un playlist numit #magic (hashtag pe care il tot foloseste in ultima vreme). Prima litera a fiecarui cantec formeaza numele Madame, iar fiecare video are litera X ca efect vizual.

Videoclipul “de anuntare a noului album” a facut deja valva, fiind regizat de Steven Klein.

“The thing that hurt the most was that I wasn’t lost”
este primul vers al videoclipului, dupa care Madonna poveste mai multe despre cine si ce este Madame X.

“Madame X este un agent secret care calatoreste in jurul lumii, shimbandu-si identitatile, luptand pentru libertate si aducand lumina in locurile intunecate.” explica Madonna.

“Madame X este dansatoare, prizoniera, studenta, mama, copil, profesoara, calugarita, pacatoasa, sfanta, o femeie usoara si un spion in casa dragastei. Eu sunt Madame X.“

In afara acestor informatii, nu se stiu alte detalii cu privire la cantece, videoclipuri sau data lansarii albumului, insa se crede ca Madonna ar putea sa vina cu date noi in mai, atunci cand va canta in Israel, la Tel Aviv, in cadrul concursului Eurovision.

Cu toate astea, videoclipul-anunt al noului sau album, “Madame X”, are destule coordonate pentru a schita cate ceva din stilul si directia in care va merge Madonna in continuare.

Ce zici, ar putea fi Madame X albumul cu care diva pop sa revina din nou in topuri?

Citește în continuare