Skip to content

Madonna – coperta single Give Me All Your Luvin\’, detalii despre M.D.N.A

Madonna arata fabulos pe coperta single-ului Give Me All Your Luvin\’ si are si o surpriza pentru noi: anuntul oficial al albumului M.D.N.A si al videoclipului ce va ilustra prima piesa promovata!

Madonna va lansa noul single – Give Me All Your Luvin\’ – pe 3 februarie, odata cu videoclipul. Piesa este o colaborare cu Nicki Minaj si M.I.A. si o vom auzi intr-o interpretare live in showul SuperBowl.

Nicki, M.I.A. si Madonna au filmat deja un videoclip pentru piesa noua iar acesta va fi lansat in doua parti: vom avea un teaser pe 2 februarie si clipul intreg pe canalul ei de YouTube o zi mai tarziu – probabil ca vom auzi varianta finala a melodiei odata cu clipul regizat de Megaforce care va fi plin de majorete.

Pana atunci va las sa ascultati mai jos ce a scapat pe net din Give Me All Your Luvin\’!

Give Me All Your Luvin\’ si aparitia de la SuperBowl (apropo, se zvoneste ca va urca pe scena alaturi de LMFAO si Cee Lo Green) marcheaza o noua era in cariera reginei muzicii pop: M.D.N.A.

Al 12-lea album Madonna va aparea in luna martie iar versiunea DeLuxe ce va fi pusa spre vanzare pe iTunes va contine 18 piese (cu un remix inclus) – vor fi tot felul de promotii pentru fanii din SUA care vor pre-comanda varianta digitala! Materialul a fost inregistrat in New York iar colaboratorul principal a fost William Orbit.

Sunt sigur ca noile piese se vor auzi in toate cluburile (ca toate albumele lansate de ea, de altfel) in urmatorii doi ani, mai ales dupa ce am aflat ca Madonna a lucrat cu Martin Solveig, Indiigo, Benny Benassi, The Demolition Crew si Michael Malih.

M.D.N.A va include si piesa Masterpiece (asculta AICI!) care a castigat deja un Glob de Aur pentru coloana sonora a filmului W.E!

Insa, pentru inceput, vom avea o aparitie la Jay Leno pentru maine seara, teaserul si videoclipul Give Me All Your Luvin\’ in cateva zile, apoi aparitia de la SuperBowl pe care Madonna o pregateste de vreo luna!

Ce ziceti de stirile astea, de coperta single-ului? Are you excited?

Citește în continuare