Skip to content

Madonna, Regina topurilor

Madonna mai demonstreaza, inca o data, ca e Regina de necontestat a muzicii pop. Noul ei single, Living For Love bifeaza cel de-al 44-lea no. 1 din cariera in topul Dance Club Songs.

Topul e realizat si in functie de playlisturile pe care le trimit DJii in fiecare saptamana, asa ca Madonna e preferata tuturor. Ea il ajunge din urma pe artistul country George Strait, care a bifat la randul sau 44 de hituri in topul Hot Country Songs, asa ca se potriveste aceasta asociere intre regele muzicii country si Regina muzicii pop. Beyonce si Rihanna, cele care ii pot contesta autoritatea in topuri Madonnei, mai au mult pana sa o ajunga din urma, pentru ca au fiecare 22 de hituri, fix cat are Madge de una singura.

Living For Love promoveaza cel de-al treisprezecelea album de studio al cantaretei, Rebel Heart, programat sa apara pe 10 martie.

The reason I wanted to call the record Rebel Heart was because I felt like it explored two very distinct sides of my personality. The rebellious, renegade side of me, and the romantic side of me, a dearat Madonna despre noul ei material.

Madge a reusit aceasta performanta atat cu single-uri cat si cu albume, incepand din 1983 cu Holiday/Lucky Star, Like a Virgin, Material Girl, Like a Prayer pana la Vogue, Bedtime Story, Nothing Really Matters, American Pie sau Give Me All Your Luvin. Acum se pregateste de lansarea unui nou album, care nu a fost deloc lipsita de dramatism. Piese intregi, in diferite stadii de finalizare au fost lansate pe internet inainte ca artista sa apuce macar sa confirme aparitia noului disc. A incercat sa faca putin damage control si a lansat cateva trackuri pe iTunes, insa impactul lor nu a fost cel dorit. Chiar si asa, Madge iata ca reuseste sa ajunga in clasamente cu Living For Love si un nou videoclip incitant, intr-o era in care nu mai conteaza daca albumul a scapat in totalitate pe internet inainte de lansarea oficiala. 

Ce parere aveti de noul succes Madonna? E, asa cum zice BBC-ul, prea batrana pentru a mai fi difuzata? 

Citește în continuare