Skip to content

Madonna – Top Touring Artist la Billboard Music Awards 2013

Madonna se numara printre premiantii deja decisi ai premiilor Billboard Music 2013. Cantareata primeste trofeul pentru Top Touring Artist datorita turneului mondial MDNA care s-a bucurat de un mega succes, fiind primul pe lista incasarilor din acest punct de vedere in 2012.

Madonna a reusit ca in cele 88 de concerte ale sale sa ii aduca un total de 305 milioane de dolari si sa mai adauge inca un scor pe tabela ei si asa impresionanta: recorduri pentru single-urile ei aflate in top 10 Hot 100 si 43 de piese pe prima pozitie in Dance Club Songs, iar cel mai recent album, MDNA, a insemnat al optulea material care atinge primul loc in Billboard 200.

Alaturi de Madonna va mai primi un premiu si Prince, pentru Billboard Icon Award, iar despre aceste alegeri reprezentantii Billboard au spus despre The Queen of Pop ca este un icon cultural, si unul dintre cei mai importanti entertaineri ai tuturor timpurilor, fiind inclusa si pe lista celor ce au castigat cel mai bine in 2012.

A cultural icon, Madonna is one of the most successful and influential entertainers of all time and was recently named Billboard’s Top Money Maker of 2012.

MDNA a insemnat pe langa turneul care intra pe locul 10 in istoria incasarilor din asa ceva si trei hituri care au ajuns in Billboard Hot 100: Give Me All Your Luvin, Girl Gone Wild si Turn Up The Radio. Gala de pe 19 mai de la Las Vegas se anunta impresionanta, cu nominalizari care ii includ pe Taylor Swift, Fun., Maroon 5, Justin Bieber, Rihanna sau One Direction. Lista celor care vor urca pe scena ii aduce pe Jennifer Lopez, care tocmai si-a lansat noul single, Pitbull, Chris Brown, Ed Sheeran, David Guetta si Icona Pop si o puteti gasi aici si aici.

Era de asteptat ca Madonna sa primeasca acest premiu? Ce alti preferati ati vrea sa fie premiati?

Citește în continuare