Skip to content

Maine, noul videoclip Andreea Balan in premiera pe Urban.ro

Andreea Balan va lansa maine pe Urban.ro noul ei videoclip. Deocamdata avem pozele de teasing postate de artista pe pagina ei de Facebook unde tocmai a strans 70.000 de fani!

Saptamana asta e plina de premiere pe Urban.ro! Atat artisti consacrati cat si cei care se afla la inceput isi lanseaza piese si videoclipuri impreuna cu noi! 😀

Mai devreme v-am aratat noul videoclip Kamelia – Come Again. Joi avem un single nou in premiera iar maine, Andreea Balan lanseaza videoclipul Like a Bunny.

Cantareata-dansatoare tocmai a strans 70.000 de fani pe pagina ei de Facebook unde posteaza materiale in fiecare zi. In ultima saptamana, Andreea a pus poze de la filmarile videoclipului, din Creta. Mai jos le aveti pe toate adunate – se anunta un clip de vara, colorat.

Trippin\’ a fost lansat in PREMIERA tot la noi si a dominat vara trecuta strangand peste 8 milioane de vizualizari intr-un an.

Petrecerea abia incepe deoarece videoclipul Like a Bunny aduna fete frumoase in costume de baie, cu cocktailurile in mana intr-un decor de vis!

Pana la lansarea de maine, va las sa ascultati piesa, sa vedeti pozele si sa va bucurati de ele!

Citește în continuare