Skip to content

Diseara: live-blogging la finala nationala Eurovision 2012!

In seara asta vom afla cine va castiga finala nationala Eurovision 2012 si ne va reprezenta in Azerbaidjan! Vom face asta impreuna pe Urban.ro unde pregatim aproape 4 ore de live-blogging!

Echipa Urban.ro e pe baricade diseara! Colega Alexandra va fi in fata PC-ului si va comenta ce se intampla in Selectia Nationala Eurovision 2012! Alaturi de ea vor fi si colegii Pandutzu si Anca pe Facebook si pe Twitter.

Eu si Bimus vom fi in camera verde din studioul TVR si vom transmite atmosfera de acolo prin poze si detalii despre ce se intampla in pauze sau in timp ce altii canta. De fiecare data s-au intamplat lucruri interesante si sunt sigur ca vom avea un joc bun si anul asta!

Vom afla impreuna cine va merge la Baku pe 22 mai si va purta steagul Romaniei in semifinala care alege cel mai bun cantec european! Stim deja ca lupta cea mare se da intre Mandinga si Catalin Josan – primii vor primii votul publicului iar Josan mizeaza pe juriu! Ramane sa vedem cine va castiga la final!

AICI puteti asculta piesele intrate in competitie, AICI va puteti vota preferatul in poll-ul alcatuit de noi iar AICI aveti primele poze de la repetitii!

Diseara la orele 20:30 ne strangem aici iar la 21:00 incepem sa comentam showul transmis live pe TVR1 si pe www.tvr.ro!

Are you in?

 

Citește în continuare