Skip to content

Making of video: Delia – Doi in unu feat Mihai Bendeac

Desi au probleme cu radiourile, Delia si Mihai Bendeac se bucura de succes cu videoclipul Doi in unu. Avem un video making of care ne arata distractia si lucrurile amuzante de la filmarile materialului.

 

Delia a inceput anul 2013 cu un hit care a fost ascultat de milioane de oameni. Doi in unu este un featuring controversat cu Mihai Bendeac iar dupa scandalul iscat ieri, lucrurile au devenit si mai incitante in jurul acestei melodii.

Filmarile videoclipului au avut loc in regia colegului Bimus si a echipei CevaDeVis iar mai jos aveti un making of video realizat tot de ei. Avem imagini detaliate cu transformarea Deliei, cu sosia ei, cu bataia dintre Igor si Bendeac si un final cu Dale. PLAY!

Din pacate, Delia si Mihai au iesit in fata cu declaratii oficiale, una data in exclusivitate pentru noi, despre refuzul pe care l-au primit din partea Kiss FM/Serban Huidu in legatura cu single-ul Doi in unu. Vezi AICI ce au avut de zis cei doi! 

Clipul Doi in unu in versiunea oficiala, cu finaluri alternative in care tu alegi ce se intampla mai departe il puteti vedea AICI. Mai jos aveti alte fotografii de la filmari.

Video: CevaDeVis, Foto: Bogdan Moldovan

Citește în continuare