Skip to content

Mandinga @ Cafeneaua actorilor din Parcul Tineretului

mandinga2.jpg
Poate unii dintre voi au chef sa iasa azi sa sarbatoareasca Halloween asa ca am pentru voi o invitatie din partea trupei Mandinga:

Desi toata lumea o sarbatoreste, putini stiu ce inseamna sarbatoarea Halloween-ului. In noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, legile spatiului si timpului sunt suspendate, iar mortii pot sa ia legatura cu cei vii, conform traditiei celtice. Ca sa sperie spiritele, oamenii trebuie sa se imbrace cat mai caraghios si sa faca galagie. Dansul si muzica sunt indicate!
Ca sa goneasca spiritele rele, dar mai mult pentru distractie, Mandinga a hotarat sa serbeze Halloweenul la Cafeneaua Actorilor de Vara. Alex, Chupi, Elena, Marietta, Florin, Bazooka, Zah si cele doua dansatoare si-au ales deja costumele (stilist „Image for You”). Cafeneaua va fi decorata in stilul specific: dovleci, lumanari si surprize. Membrii trupei isi doresc un Halloween vesel, fara simboluri amenintatoare, asa ca au pregatit un repertoriu care va va face sangele sa fiarba. E si o mica vraja la mijloc (poate adusa din Cuba) cu efect garantat: nimeni nu va putea sa stea jos, dorinta de a dansa va deveni irezistibila.
Asadar, in aceasta seara, luati-va costume cat mai vesele si veniti la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, sa va bucurati de muzica impreuna cu Mandinga. Culorile recomandate sunt portocaliu si negru, dar nimeni nu va cearta daca le schimbati, atata timp cat dansati tot timpul concertului. Nici nu aveti cum altfel!

Credit

Citește în continuare

Filme cu si despre dans

Fiindca tot vorbeam zilele trecute de partea a doua a filmului "Step up", m-am gandit sa fac o lista cu cele mai bune filme de dans din toate timpurile pe…

Citeste mai mult